стрічка

Горохівський коледж перейменували: що зміниться

31 Травня 2020, 12:41
2291

Відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту», Горохівський коледж ЛНАУ перейменували на Відокремлений структурний підрозділ «Горохівський фаховий коледж Львівського національного аграрного університету».

Про це повідомив у Facebook директор коледжу Олег Жельчик.

Нова назву, що відповідає вимогам Закону та основним напрямам діяльності коледжу, затверджена наказом Міністерства освіти і науки України № 713, який 28 травня 2020 року підписала т.в.о. міністра освіти Любомира Мандзій. Наразі розпочали процедуру приведення у відповідність установчих документів коледжу та виконання передбачених законодавством дій, пов’язаних з перейменуванням закладу освіти.

Для Горохівського фахового коледжу ЛНАУ розпочинається новий, сучасний етап діяльності як закладу фахової передвищої освіти, який з 2020 року буде здійснювати підготовку фахових молодших бакалаврів. Згідно з новим Положенням, освітня діяльність коледжу буде спрямована на підготовку конкурентоспроможних фахівців для забезпечення потреб суспільства та держави. 

Коледж зміцнює свої позиції, розширює спектр надання освітніх послуг, в тому числі і в сфері професійно-технічної освіти. Випускники коледжу мають можливість одночасно впродовж навчання в закладі освіти отримувати диплом фахівця з набутої спеціальності, свідоцтво про повну загальну середню освіту та свідоцтво з набуття робітничої спеціальності. 

Планують розширити співпрацю із із закордонними закладами освіти з метою обміну студентами. Вже цього року під час канікул п’ятеро студентів технологічного відділення будуть на стажуванні в Німеччині.

Усіх охочих запрошують приєднатися до студентської родини і стати висококваліфікованими спеціалістами у галузі агрономії, технології виробництва і переробки продукції тваринництва, обліку і оподаткування, фінансів, кредитування та страхування, підприємницької діяльності.




Читайте також:

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром