стрічка

Ковельські поліцейські знайшли викрадений квадроцикл

30 Травня 2020, 08:35
Обшук 1162
Обшук

Поліцейські знайшли викрадений квадроцикл ковельчанина.

Заява до поліції від 30-річного жителя Ковеля надійшла 15 травня. Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

Чоловік повідомив, що хотів продати квадроцикл «Suzuki» і вже навіть знайшов двох потенційних покупців, однак вони незаконно заволоділи транспортним засобом. Сума збитків, за словами заявника, становила понад 40 тисяч гривень.

Працівники управління карного розшуку разом зі слідчими ГУНП у Волинській області та оперативники Ковельського відділу поліції опрацювали десятки відео з камер спостереження у селі Зміїнець, де мала відбутись «покупка», відновили маршрут руху зловмисників та встановили їх особи й місця проживання. Обоє виявились волинянами – 34 і 33 років.



29 травня в їхніх оселях та на місцях роботи провели обшуки в межах відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. На території однієї зі станцій техобслуговування виявили «BMW», на якому того дня пересувались порушники: наразі транспортний засіб вилучили.

У гаражі одного з будинків у Луцьку знайшли і викрадений квадроцикл.

Нині підозрюваних опитали та невдовзі обиратимуть їм міру запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує штраф або обмеження волі на термін від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий термін.

 Читайте також: Поліцейські знайшли викрадене авто ковельського тренера Валерія Дружиновича

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024