стрічка

На Старовижівщині матері загиблого Героя вручили посмертну нагороду сина

29 Травня 2020, 12:00
1119

Указом Президента України від 7 квітня 2020 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено Юрія Тишика.

28 травня високу державну нагороду матері загиблого Героя Олені Олегівній вручили голова районної державної адміністрації Максим Приймачук та районний військовий комісар Віталій Гайда. Про це інформує пресслужба РДА.

«Ми вдячні Вам за те, що виховали справжнього Героя, патріота своєї держави, який проявив мужність та відвагу, захищаючи свою Батьківщину, захищаючи нас з вами. Попри велике горе, яке вас спіткало, усі ми маємо пам’ятати, що наші захисники поклали свої життя недаремно», – звернувся до матері голова райдержадміністрації Максим Приймачук.

Голова РДА висловив співчуття родині загиблого Героя та пообіцяв всебічну підтримку з боку районної влади.

Також зі словами співчуття та вдячності за виховання справжнього патріота України, до рідних звернулись: заступник голови районної ради Роман Цалай, заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк, голова Старовижівської ОТГ Володимир Семенюк, староста Мизівської сільської ради Тетяна Сарапін.

Нагадаємо, Юрій Тишик, військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади, загинув 3 жовтня 2019 року внаслідок ворожого обстрілу на одній із передових позицій у зоні проведення ООС на Луганщині від кулі снайпера.

Читайте також: Старовижівчанин загинув у зоні ООС від кулі снайпера

На Старовижівщині поховали загиблого воїна

Юрію було всього 28 років. Він на війні від самого її початку, коли потрапив до числа мобілізованих. Після повернення додому підписав контракт на подальшу службу в ЗСУ.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024