стрічка

На сесії Шацької райради виділили 20 тисяч для медиків

28 Травня 2020, 15:00
986

З районного бюджету виділили 20 тисяч гривень під програму забезпечення медичних працівників Шацького району житлом та для підтримки працівників охорони здоров’я.

Про це стало відомо під час чергової сесії Шацької районної ради, яка відбулася 26 травня, повідомляє пресслужба райради у фейсбуці.

Одним з основних розглядуваних питань стало внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №41/19 «Про районний бюджет на 2020 рік».

Як повідомила Любов Кубай, начальниця відділу фінансів Шацької РДА, відповідно до розпорядження голови Волинської ОДА, Шацький район отримав цільову субвенцію в сумі 368,5 тисяч гривень на Нову українську школу. Кошти спрямовуються відділу освіти на закупівлю сучасних меблів, комп’ютерного обладнання для початкових класів.

Враховуючи вивільнення частини коштів та перевиконання районного бюджету, було проведено перерозподіл видаткової частини.

Рішенням районної ради на 100 тисяч грн. поповнено резервний фонд. Нагадуємо, що районна рада попереднім рішенням про зміни до бюджету виділила 300 тисяч грн. для забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення району, які передали на багатопрофільну стаціонарну медичну допомогу населенню на придбання апарату штучної вентиляції легень.

Крім того, з метою забезпечення виконання районних програм було закладено 50 тисяч грн. на соціальну послугу, 7 тисяч грн. під програму сільського господарства на виплату утримувачам трьох і більше корів, 20 тисяч грн. – під програму «Призовник». По 10 тисяч грн. виділили жителю с.Мельники та жительці с.Пульмо, які звернулися про допомогу на лікування.

Читайте також: В області розглядають можливість оздоровити дітей на Світязі

Коментар