стрічка

Водійка тролейбуса не пропустила на повороті: деталі аварії з постраждалими у Рівному

25 Травня 2020, 12:48
1164

Внаслідок зіткнення легковика та тролейбуса у Рівному постраждали четверо людей. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 24 травня, близько 14:00 на перехресті вулиць Соборна-Корольова. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції області. 

На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що 36-річна рівнянка, водійка тролейбуса «Skoda», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надала переваги в русі та допустила зіткнення із зустрічним автомобілем «Daewoo Sens» під керуванням 26-річного жителя Рівного.

Внаслідок ДТП травмувалося четверо пасажирів легковика. У 73-річного жителя Костополя медики діагностували закриту травму грудної клітки, забій хребта, а у його 71-річної дружини – закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Подружжя госпіталізували до Рівненської обласної клінічної лікарні.



У 45-річної костопільчанки виявили перелом плечової кістки зі зміщенням, а у 23-річної рівнянки – забій плеча. Пасажирок госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні. Всі діагнози попередні, потерпілі ще проходитимуть додаткове обстеження.

Водій легковика за результатами медичного освідування був тверезий. Він через деякий час також звернувся до лікарні. Після надання допомоги чоловіка відпустили.

Водійка тролейбуса, ознак сп’яніння у якої не виявили, а також близько восьми пасажирів, які перебували у салоні громадського транспорту, у ДТП не постраждали.



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди. Автомобіль «Daewoo Sens» помістили на спецмайданчик.

Читайте також: На продавчиню склали протокол: у Рівному неповнолітній продали слабоалкоголку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024