стрічка

Уродженця Любешівщини оштрафували, бо ображав та виганяв з дому дружину з сином

23 Травня 2020, 16:00
Чоловік заплатить штраф та судовий збір 1446
Чоловік заплатить штраф та судовий збір

Суддя Любешівського районного суду Віталій Глинянчук розглянув справу, яка надійшла з Любешівського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності уродженця села Бучин Любешівського району, який вчинив домашнє насильство.

Слухання справи відбулось 12 травня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений, бувши протягом року підданим адміністративному стягненню за схоже порушення, приблизно о 20 годині 18 березня, перебуваючи у будинку за місцем проживання у стані алкогольного сп'яніння, вчинив домашнє насильство. Він нецензурно ображав своїх дружину та сина, погрожував вигнати їх з будинку, чим завдав шкоди психічному здоров'ю потерпілих.

В суді чоловік свою винуватість у скоєнні проступку визнав, у вчиненому розкаявся.

Потерпіла у суді підтвердила факт вчинення домашнього насильства відносно неї та їх сина. При накладенні стягнення потерпіла покладається на розсуд суду.

Суддя постановив визнати чоловіка винуватим у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і накласти штраф у розмірі 680 гривень. Також він заплатить на користь держави 420 гривень судового збору.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024