стрічка

Мотоцикліст, якого зловили п'яним на Рожищенщині, заплатить понад 10 тисяч штрафу

23 Травня 2020, 17:42
Чоловік заплатить штраф та судовий збір 1148
Чоловік заплатить штраф та судовий збір

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом мотоцикла.

Слухання справи відбулось 14 травня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений 9 березня о 22:15 у селі Єлизаветин Рожищенського району керував мотоциклом «Viper» та відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп'яніння.

У судове засідання водій не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, будь-яких заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду не надходило.

Суддя прийшов до висновку, що своїми умисними діями, направленими на відмову від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп'яніння, обвинувачений вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти штраф в розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки відповідного посвідчення він не має. Також порушник заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024