стрічка

Чи бути відпочинковому сезону на Шацьких озерах. ВІДЕО

20 Травня 2020, 11:20
Відпочинок на Світязі 3145
Відпочинок на Світязі

Компетентні керівники Шацького краю розповіли про відпочинковий сезон в умовах карантину.

Попри карантинні заходи та низку обмежень, сезону відпочинку на Шацьких озерах – бути, про це йдеться в сюжеті Першого каналу соціальних новин.

Бізнес разом із місцевою владою активно підрихтовують локації, приводять до ладу інфраструктуру і готуються до старту. Бракує лише гарних погодніх умов і, так би мовити, команди згори.

Як розповів Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, в районі триває підготовка до літнього сезону. Адже відпочивальники – це інвестиція в район, засіб для існування великої кількості людей. І хоча карантин вніс корективи в життя району, втім, продовжують реалізовуватися великі інфраструктурні проєкти, зокрема прокладання каналізації довкола озер, розширення дороги та облаштування набережної в Світязі. Основні роботи мають завершитися до початку сезону, аби не спричиняти незручностей відпочивальникам.

Якби не карантин, цієї пори вже міг бути заповнений Волинський обласний санаторій «Лісова пісня». Зі слів директорки Руслани Дибель, 2020 рік розпочався для здравниці непогано. Навіть у холодну пору відвідувачів не бракувало, адже в санаторії дуже широкий спектр послуг у частині профілактики і лікування різних захворювань. А місцеві води славляться високим вмістом срібла і гліцерину.

Як зазначила керівниця, санаторій зараз не працює, але повністю готовий до відкриття. Щодня телефонують люди, запитуючи, коли можна приїхати на відпочинок та оздоровлення. Втім, санаторії підпадають аж під третій етап послаблення карантину...

Подробиці розмови з керівниками дізнвайтеся з сюжету.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024