стрічка

Що взяти з собою в Єгипет для комфортного відпочинку

19 Травня 2020, 14:21
Відпочинок у Єгипті 7996
Відпочинок у Єгипті

Підготовка до омріяної поїздки завжди пов’язана з радісним передчуттям майбутньої подорожі. Адже не за горами той казковий день, коли ви опинитеся на узбережжі теплого Червоного моря, вдихнете на повні груди п’янке повітря і відчуєте себе цілком щасливою людиною.

 

Чому варто зупинитися у «сонячно-сімейному» готелі

На жаль, нерідко довгоочікувану відпустку псують дрібнички, які не вдалося врахувати чи передбачити під час підготовки до відпочинку. Тож пропонуємо вам список усього найнеобхіднішого, що треба покласти у валізу, вирушаючи до Країни пірамід. Тури за найкращими цінами до найкомфортніших готелів єгипетських курортів знайдете, перейшовши за посилання www.coraltravel.ua/main/egypt.aspx

Слушна порада для тих, хто вирушає у подорож з родиною: щоб брати з собою якнайменше іграшок, дитячого харчування та інших необхідних речей, вибирайте резорти, де впроваджено унікальну концепцію сімейного відпочинку Sun Family Club. Відпустка, проведена в одному з таких готелів, залишить найкращі спогади у всіх членів родини.

 

Що знадобиться в дорозі

Перше, що варто покласти до ручної поклажі, – паспорти, гроші, квитки, путівки, а також медичну страховку. Про всяк випадок варто зробити якісні ксерокопії усіх документів і також узяти їх із собою.

Порахуйте, скільки коштів може знадобитися на розваги, сувеніри, екскурсії тощо. Частину грошей варто брати готівкою, частина має бути на банківській картці. Потурбуйтесь, аби у вас були дрібні купюри на поточні витрати – на чайові, придбання питної води у дорозі тощо.

Добре, якщо ви візьмете в дорогу бутерброди, печиво, горішки, сухофрукти. Мандрівникам із дітьми подбати про перекус доведеться обов’язково.

 

Пакуємо валізи

У валізи не забудьте покласти таке:

  • мінімальний набір ліків. Хоча в Єгипті досить якісні та недорогі медикаменти, краще мати з собою перевірені засоби;
  • креми, спреї, які захистять родину від шкідливого впливу сонця. Не забудьте також про засоби від опіків;
  • пляжні речі – купальники, плавки, панамки, сонцезахисні окуляри тощо;
  • усе, що знадобиться для споглядання підводного світу, – маски, окуляри, трубки, ласти;
  • виготовлений із натуральних тканин одяг із довгими рукавами. Таке вбрання захистить вас від пекучого сонячного проміння;
  • легке та зручне взуття, котре можна носити довго та не натерти ноги;
  • девайси та зарядні пристрої до них;
  • засоби від комарів – крем, спрей, фумігатор тощо.

Плануючи поїздку довшу, ніж на тиждень, радимо взяти з собою книги, які давно збиралися прочитати. Можете не сумніватися: у готелі, де впроваджено концепцію сімейного відпочинку Sun Family Club, навіть у батьків маленьких дітей буде вдосталь часу, аби, зокрема, поринути у світ захопливої літератури.

Коментарі
03 Листопада 2020, 18:54
Чому я потрібна писати тут щось.Отвітьте чооому
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024