стрічка

Представили нового голову Локачинської райдержадміністрації

19 Травня 2020, 12:20
1113

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Анатолій Костик представив нового голову Локачинської райдержадміністрації Василя Бакуна, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України 15 травня цього року.

Представлення відбулося 18 травня. Про це повідомили у Локачинській райдержадміністрації

Віктор Дудечко, попередній очільник району, подякував керівникам установ та організацій за підтримку та спільну роботу впродовж останніх п‘яти років, а також побажав Василю Бакуну успішної роботи на благо району та його громади.

Анатолій Костик зачитав розпорядження Президента України Володимира Зеленського №310/2020-рп «Про призначення Бакуна Василя Івановича на посаду голови Локачинської райдержадміністрації».

Вітаючи нового очільника району з високою посадою, Анатолій Іванович відзначив, що той приступає до виконання обов‘язків у складний час, коли, окрім забезпечення нормального функціонування району, необхідно значні ресурси, як людські так і фінансові, спрямовувати на подолання коронавірусної епідемії.

Звертаючись до присутніх, Василь Іванович запевнив, що докладе усіх зусиль, щоб з гордістю дивитись у вічі своїм землякам.

«Мій принцип – справедливість, законність та людяність», – наголосив Василь Іванович.

Читайте також: У Локачинському районі новий голова райдержадміністрації.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024