стрічка

Лучани розповсюджували наркотики прямо біля приміщення суду

18 Травня 2020, 16:40
Закладку зробили біля приміщення суду 1045
Закладку зробили біля приміщення суду

У Луцьку співробітники Служби судової охорони затримали біля судової установи осіб, які розповсюджували та вживали наркотики.

Інцидент стався 18 травня близько 6:30. Про це інформує пресслужба ТУ ССО у Волинській області.

Співробітники Служби судової охорони, які забезпечують безпеку Волинського окружного адміністративного суду, що на вулиці Словацького, 3 під час перегляду камер зовнішнього стеження  помітили двох невідомих осіб чоловічої статі, які поводили себе підозріло. Чоловіки оглядали урни для сміття, копали у клумбі, оглядали траву на газоні біля приміщення суду та говорили по телефону, ймовірно шукаючи місцезнаходження «закладки».

Під час поверхневого огляду цих осіб було виявлено шприц, згорток з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, банківська картка та телефон, на екрані якого були залишки порошкоподібної речовини. Чоловіків затримали на місці події.

Для  проведення слідчих дій викликали слідчо-оперативну групу. В ході встановлення осіб ними виявились жителі Луцька:  29-річний чоловік та його 32-річний друг.

Варто додати, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність, яка карається позбавленням волі на строк від чотирьох років.

 Читайте також: У Луцьку на даху залізничного вагона хлопця вдарило струмом

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024