стрічка

У Володимирі молодим лікарям вручили ключі від квартир

18 Травня 2020, 17:15
Під час вручення ордерів та ключів 1282
Під час вручення ордерів та ключів

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вручив трьом молодим лікарям комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» ключі від службових квартир.

Про це інформують на офіційному сайті міської ради.

Вручаючи ордери, Петро Данилович  побажав новоселам добра, миру та злагоди у новому помешканні, відзначивши, що й надалі, по можливості, міська рада буде підтримувати такі добрі ініціативи.

Власниками двох однокімнатних та однієї двокімнатної квартири загальною площею понад 120 кв.м стали завідувачка акушерського відділення Ірина Ткачук, завідувачка відділення амбулаторного гемодіалізу Марія Власюк і завідувач терапевтичного відділення Ігор Халимендик. Завідуючий терапевтичним відділенням житиме в квартирі зі своєю сім’єю.

Варто також зазначити, що службове житло для медичних працівників придбали у березні-травні 2020 року за кошти  місцевого бюджету, які передбаченні Програмою підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 року, затвердженої рішенням міської ради та відповідно до Порядку надання службових жилих приміщень лікарям КП «Володимир-Волинське ТМО», який депутати міської ради затвердили у лютому 2020 року.

Читайте також: Адвокати безкоштовно допомагатимуть медикам у юридичних питаннях. КОНТАКТИ




 

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром