стрічка

Горохівська «Мрія» – лауреат міжнародного фестивалю

18 Травня 2020, 13:10
1713

Вихованки хореографічного колективу «Мрія» Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів (керівниця – Леся Кравчук) з успіхом пройшли випробування і стали лауреатами першого ступеня   дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «INTERNATIONAL ODESSA FESTIVAL» в Одесі.

Про це Район.Горохів розповіла Леся Кравчук.

Відео танцю «Краков'як» організатори конкурсу розмістили в Інстаграм IGTV. Його оцінювало професійне журі (діячі культури і мистецтва, продюсерські центри, представники шоу-бізнесу, народні артисти), глядачі та учасники.

Танцюристки з Горохова поповнили свою «скарбничку талантів» дипломами, кубком, медалями.

«Впевнилися, що і в такому форматі можна поринути в атмосферу творчих змагань, переживати, отримувати насолоду від участі у конкурсі у такому форматі. Бути конкурсантами такого чудового конкурсу, навіть дистанційно, це хвилююче і дуже круто!» – поділилася враженнями керівниця хореографічного колективу Леся Кравчук.

Жінка тішиться, що навіть під час карантину учасниці «Мрії» – Уляна Герасимчук, Яна Лись, Юліана Лукашук, Владислава Шульган, Олександра Трубій, Евеліна Домбровська, Аліна Степанюк та Марина П'явка – приділяють час мистецтву і досягають неймовірних успіхів навіть дистанційно.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024