стрічка

Двоє студентів Рожищенського коледжу отримуватимуть президентські стипендії

13 Травня 2020, 14:24
1318

Студенти Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького стали стипендіатами президента України.

Про це повідомила заступниця директора з виховної роботи Оксана Черняк у фейсбук-групі навчального закладу.

Відповідно до наказу «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на ІІ семестр 2019/2020 навчального року», який 29 квітня підписала т.в.о. міністра освіти Любомира Мандзій, студентам ІV курсу відділення «Ветеринарна медицина» Мирославі Содіковій та Івану Покотило призначили президентську стипендію. Розмір грошового заохочення становить для студентів вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації 2130 гривень.

«Це, звичайно, дуже неочікувано і водночас приємно. Але це заслуга не лише моя, а й викладачів, які дали знання і завжди підтримували мене. Окрема подяка – батькам, без них я б не досягла таких результатів. Студентам хочу порадити в першу чергу бажання вчитися, переборювати свою лінь, завжди прагнути до чогось нового, більшого і бути впевненими в собі!» – розповіла Мирослава Содікова.

Іван Покотило порадив студентам не опускати руки через невдачі.

«Призначення Президентської стипендії стало надзвичайно приємною новиною, це ще більше мотивує навчатися і розвиватися за обраним фахом. Хочу подякувати нашим педагогам за їх високий рівень викладання, адже саме вони дають знання студентам. Також хочу подякувати батькам, які завжди вірили в мене. Усім студентам хочеться порадити, щоб ніколи не опускали руки через невдачі. Завжди будьте наполегливими у навчанні та активними у громадському житті коледжу, адже тут є великі можливості проявити себе у різних сферах. Бажаю всім успіхів та досягнення нових вершин», – зазначив студент.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром