стрічка

Судили далекобійника, який п'яним спричинив аварію на Любомльщині

12 Травня 2020, 13:23
Судили далекобійника 1124
Судили далекобійника

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлені Любомльським відділом поліції протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності водія ТОВ «МАГ ТРАНС».

Про це йдеться в постанові суду від 27 квітня.

Чоловік 1 березня о 03:40 в селі Старовойтове Любомльського району в порушення п.2.9.а. Правил дорожнього руху керував автомобілем «МАН» в стані алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

Він же при тих же обставинах, керуючи автомобілем з напівпричепом «Когель» в порушення п.31.4.1.д. Правил дорожнього руху не забезпечив нерухомий стан транспортного засобу стоянковою гальмівною системою при відключеному від трансмісії двигуні, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем «Рено», що спричинило пошкодження транспортних засобів, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.124 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду був належним чином повідомлений, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення судової повістки.

Читайте також: Водій, на якого в Любомлі склали протокол за п'яне водіння, уник покарання завдяки карантину

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушень, передбачених ст.124, ч.1 ст.130 КУпАП, і на підставі ч.2 ст.36 КУпАП наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік. Також чоловік заплатить в користь держави 420 гривень судового збору.

Читайте також: Чоловік, якого затримали п'яним за кермом у Рожищі, уник відповідальності

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром