стрічка

Ринки на Горохівщині запрацюють лише за умови дотримання протиепідемічних вимог

11 Травня 2020, 08:25
1343

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій району обговорили зміну деяких обмежувальних протиепідеміологічних заходів на території району з метою запобігання гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Захід відбувся 8 травня під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Мишленика. Про це повідомили у РДА.

Члени комісії аналізували стан поширення коронавірусної інфекції в районі. Також під час засідання розглянули можливість відновлення функціонування Горохівського ринку в частині торгівлі харчовими продуктами.

Керівник Горохівського ринку Зіновій Муравецький та начальник Горохівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Крисюк проінформували комісію про стан готовності ринку до роботи в умовах карантину.

Заслухавши інформації, з урахуванням їх обговорення та беручи до уваги вимоги постанов Кабінету Міністрів, комісія вирішила рекомендувати міським головам та керівникам ринків рішення щодо торгівлі харчовими продуктами на ринках прийняти лише за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України.

Контроль за дотриманням профілактичних заходів, встановлених постановою, здійснюватиме управління Держпродспоживслужби в Горохівському районі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024