стрічка

«Їхній професіоналізм зробив нас знову щасливими»​​​​​​​: рівнянка про медиків обласної лікарні, що врятували її сина

06 Травня 2020, 16:23
1060

Рівнянка Ірина Лаворик опублікувала в мережі слова подяки усьому персоналу Рівненської обласної дитячої лікарні за порятунок її сина. 

Відразу після народження, дитина потрапила в лікарню зі складною пневмонією. Тоді, понад рік тому, малюку довелось цілий місяць провести в реанімації дитячої обласної лікарні. 

«Сьогодення несправедливе до нас! Нам не можна ні виходити, ні тісно спілкуватися. Для всіх це щось нове, а для моєї сім'ї це вже друга весна, яку ми проводимо під замком, але найважливіше, що разом!  Трішки більше року тому наша сім'я отримала найкращий подарунок у світі, це наш синочок! І після п'яти днів його народження, ми потрапляємо в РОДЛ, де цілий місяць ми провели в реанімації», –  розповідає рівнянка. 

Після виписки з пологового Ірина Лаворик з малюком лиш два дні змогла побути вдома. Далі довелось поїхати на огляд до педіатра через нежить в дитини, а виявилось, що все набагато складніше – у хлопчика діагностували «пневмонію, стафілокок в септичному стані з двома крововиливами».

«Це був найважчий місяць в нашому житті! Коли на другий день перебування у відділенні твоє дитя переводять в реанімацію. Коли роблять рентген, в якійсь пластмасі конусоподібної форми й вішають це все на гак, а тобі кажуть стій і тримай. Коли за тиждень ставлять апарат штучного дихання. Коли щодня виймають трубкою гній сотні разів. Коли колють таку кількість антибіотиків, яку наша родина загалом за все життя не отримувала. Коли ти нарешті чуєш його плач. Коли ти тримала його на руках останній раз в 6 днів, а тобі дають зробити це знову у 28 днів...», - описує пережите Ірина Лаворик. 

Жінка розповідає, що не вірила, що в Україні є такі кваліфіковані, співчутливі та людяні лікарі. Вона щиро дякує їм та усьому персоналу обласної лікарні за підтримку та порятунок дитини. 

«Ми отримували не лише опіку над дитям, за цей місяць вони були його мамою і татом. Вони безперестанку давали заряд підтримки й нам з чоловіком. Їхні впевнені дії, професіоналізм зробив нас знову щасливими. Ми будемо довіку вдячні, що завдяки їм, медсестрам та всьому персоналу тепер щодня радіємо. Окрема подяка лікарям: Кулику Михайлу Омеляновичу, Марчевській Оксані Валеріївні, Шевчуку Олександру Володимировичу та Єрьомкіній Аллі Володимирівній, які дали сину шанс на життя!!!», - наголошує мама хлопчика. 

Читайте також: В Рівненській обласній лікарні 100 медпрацівників мають коронавірус

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024