стрічка

Нововолинянина, який буянив у міській раді та на кордоні, відправили на примусове лікування

28 Квітня 2020, 16:05
759

У Нововолинську поліція та медики вгамовували чоловіка, який 27 квітня кидався під автівки на одній із вулиць міста, чіплявся до перехожих і провокував бійки.

Той самий чоловік днем раніше вчинив погром у Нововолинській міськраді, розтрощивши там вікна й двері, розповідає Нововолинськ com.

В.о. начальника міського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що 27 квітня нововолинець був в неадекватному стані, адже бігав містом, будучи босим. А також кидався під автомобілі. Тому поліцейські повідомили про цей інцидент медиків швидкої допомоги, які й доставили молодика в одну із лікувальних установ області.

«Вчора, близько 22:40, ми отримали повідомлення, що на бульварі Шевченка, хлопець на ім’я Дмитро, який у неділю побив вікна і двері у міській раді, кидається під автомобілі, чіпляється до людей й намагається вчинити бійку. На місце події відразу виїхала група реагування патрульної поліції. І там, повідомлена нам інформація, підтвердилася. Молодик дійсно перебував в агресивному стані, бігав босим. Тому ми повідомили лікарів. Зараз він перебуває в одній із лікувальних установ області», – зазначив Василь Бучинський.

Окрім цього, це й же нововолинець вчора ввечері хотів побити вікна у місцевому ДРАЦСі.

Також, за інформацією видання, цей молодик може бути причетний до погрому в міському парку атракціонів.

Нагадаємо, 27-річний нововолинець вже неодноразово порушував закон. Він був судимий за хуліганство у складі групи осіб. На нього неодноразово поступали скарги в поліцію про домашнє насильство. Окрім цього, нововолинця затримували за порушення правил дорожнього руху. А також нещодавно бешкетник, повертаючись з Польщі через Ягодин, зухвало намагався прорватися через кордон. Він протаранив шлагбаум і наїхав на ногу прикордоннику.

Читайте також: Житель Нововолинська розтрощив вікна та двері міської ради. ФОТО

Коментар