стрічка

Нововолинянка, яка лікувалася в обласній клінічній лікарні, інфікувалася коронавірусом

27 Квітня 2020, 15:41
Коронавірус 1219
Коронавірус

У Нововолинську ймовірне ще одне вогнище поширення коронавірусу. Цього разу припускають, що інфікування почалося уже з Луцької лікарні.

Про це повідомив  на пресконференція міський голова Віктор Сапожніков 27 квітня.

Жертвою стала мешканка  Нововолинська, яка лікувалася у гематологічному відділенні обласної клінічної лікарні  і там  інфікувалася коронавірусом.

На пасхальні дні жінка приїхала додому. Після цього знову повернулася у медичний заклад. Через кілька днів  ПЛР тестування підтвердило у неї коронавірусну хворобу.  Тож є пересторога, що ланцюжок зараження може піти далі, адже вдома вона спілкувалася з родиною.

На даний період жінка продовжує лікуватися у Боголюбах.

Нагадаємо, що станом на 9.00 годину 27 квітня у Нововолинську зареєстровано 41 випадок захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.

«Наразі 36 людей у нашому місті ще хворіють на коронавірус. Троє  вилікувалися від цієї недуги. На жаль, двоє пацієнтів померли. Сподіваюся, що цього тижня отримаємо від’ємні результати 6-8 людей як таких, котрі одужали», – наголосив Віктор Сапожніков.

Міський голова підкреслив, що нині маємо бути вдячні медичним працівникам, які віддають усі сили  для подолання небезпечної недуги. Адже з усіх хворих на коронавірус у Волинській області   – майже третина – це медики. За минулу добу в Нововолинську діагностували  коронавірус  у ще одного  медпрацівника.

Нагадаємо, найбільше випадків захворювань на коронавірус по Волині фіксують у Нововолинську та Старовижівському районі.

Читайте також: Нововолинська підприємиця власноруч пошила і пожертвували захисні маски

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024