стрічка

Муніципальна інспекторка перевірила дотримання правил благоустрою в Рожищі

14 Квітня 2020, 11:00
1504

Старша муніципальна інспекторка Мар'яна Демчук провела рейд щодо виявлення порушників Правил благоустрою у місті Рожище.

У понеділок, 13 квітня, рейд відбувався на вулицях Гранична, Шведа, Польова, Толстого та  Виговського. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

На вулицях перевірили утримання в належному стані прибудинкових територій, територій прилеглих до прибудинкових та провели роз’яснювальну роботу з господарями обійсть.

На власників дев’яти приватних садиб інспекторка склала приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території. У приписі порушнику рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку, якщо ж припис у зазначений термін не виконується, складається протокол про штраф. 

«Просимо рожищан, яких не застали вдома, але біля їхніх прилеглих територіях є наскладовані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки, прибрати територію, аби уникнути відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Рожище. Також хочу зауважити, що підвищенні вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення», – зазначила муніципальна інспекторка Мар’яна Демчук.

Наступні рейди відбудуться 15 квітня на вулицях Промислова, Коте Шилокадзе, Лермонтова, Островського, Савельєвої, 17 квітня, Шевченка, Чехова, Лугова.

Варто пам’ятати, що згідно Правил благоустрою міста Рожище, утримання в належному стані території покладено на власника території або особу за якою ця територія закріплена відповідно до умов договору з балансоутримувачем.









Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024