стрічка

На Рівненщині зафіксували 135 порушень карантину

10 Квітня 2020, 15:08
660

Правоохоронці Рівненщини склали 135 адміністративних протоколів через порушення обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Лише за останні дні зареєстровано вісім випадків. Найбільше вони стосуються порушення карантинних заходів закладами торгівлі. Про це інформують у Рівненській ОДА.

Нехтують правилами заклади громадського харчування, де правоохоронці зафіксували одночасне перебування забороненої кількості людей.

Також серед порушників водії-перевізники, які не дотримуються правил перевезення пасажирів під час карантину. А також, зафіксовано перші випадки перебування у громадських місцях без масок.

Нагадаємо, адміністративні протоколи складаються Національною поліцією України і спрямовуються до суду для прийняття остаточного рішення щодо накладання штрафу, який становить від  17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, що за добу в Україні зафіксовано 311 нових хворих на коронавірус. За добу на Волині – три нових випадки коронавірусу На Рівненщині 85 людей захворіли на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024