стрічка

На Старовижівщині волонтери доставили продукти нудженним сім'ям

10 Квітня 2020, 13:29
1383

На Старовижівщині небайдужі відвідують сім'ї та купують продукти для тих, хто цього потребує.

Про це інформує Ірина Кулик, яка збирає допомогу, у фейсбуці.

«Дякую вам, наші найкращі люди! Безмежно вдячна кожному, хто відгукнувся. За два дні на рахунок і особисто переданих мені грошей було 3970 гривень. Це дуже велика сума як на один день! А ще багато речей, закруток і просто хороших слів», – йдеться в дописі.

«Разом із Ярославом Кислюком відвідали п'ять сімей в селах Текля, Кримне, Любохини. Ці емоції дорого коштують.  Але наша акція триває! У шести магазинах розставлені «Благодійні пасхальні кошики» («П‘ятачок», «Смак», «Кишенька», «Околиця», «Полісяночка», «Лівана»), всі охочі можуть лишити свої маленькі пожертви там! Щодо речей, телефонуйте, заберемо все! І ще, хто має інформацію про сім‘ї, які потребують допомоги, пишіть мені в особисті повідомлення, постараємось допомогти кожному!» – зазначає волонтерка.

«Дякую за вашу небайдужість! На наступний тиждень замовили ще на 1000 гривень пасочок», – пише старовижівчанка.

Якщо хочете долучитися до акції, пишіть в особисті повідомлення Ірині Кулик.

«Ті, хто мені пишуть – «тобі нема чим зайнятись», «шо тобі не хватає в жизні», відповідаю всім і відразу: всього мені вистачає і є чим зайнятись, і займаюсь! Але коли маю натхнення і можливість допомогти, то допомагаю! А що зробили ви? Залишайтесь здорові», – зазначає старовижівчанка.







Читайте також: Старовижівщина отримала 50 експрес-тестів гумдопомоги з Китаю

День братів та сестер: що святкуємо 10 квітня

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024