стрічка

Мода на імена: як у Рівному під час карантину називали немовлят

09 Квітня 2020, 19:00
1289

У Рівному в період карантину народилося 135 малят.

У період карантинних обмежень працівники Рівненського міськрайонного відділу ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) зареєстрували 135 народжень немовлят. З них: 68-дівчаток, 67-хлопчиків. Про це повідомили журналістам Район.Рівне.

Найпоширеніші жіночі імена, які обрали батьки при реєстрації – Злата, Єва, Кіра, серед чоловічих імен – Давид, Олександр, Марк.

Зауважимо, що звернутися до відділів ДРАЦС можна через веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян»: https://dracs.minjust.gov.ua/

Через вебпортал відділи державної реєстрації актів цивільного стану приймають заяви з накладенням кваліфікованого електронного підпису, документи, необхідні для відповідної державної реєстрації актів цивільного стану, а також надаються консультації.

До слова, у період карантину безпосередній прийом громадян у відділі ДРАЦС здійснюють виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів, необхідних для підтвердження при похованні.

Читайте також:  Які премії за березень отримали чиновники міської ради Рівного

Коментар