стрічка

У Володимирі демонтували білборди підприємства, яке боргує місту чималу суму

09 Квітня 2020, 15:42
1062

У Володимирі-Волинському провели демонтаж самовільно розміщених рекламних конструкцій ПП «Володимирдрук».

Підприємство не сплачувало плату за користування місцем розміщення рекламних засобів, через що місто недоотримало в бюджет 42 590, 33 гривень, – інформують на офіційному сайті міської ради.

Управління архітектури виконкому Володимир-Волинської міської ради неодноразово надсилало листи з проханням навести порядок із рекламою, які не знайшли адресата.

Виконавчий комітет звернувся до поліції з приводу самочинно влаштованих рекламоносіїв ПП «Володимирдрук», оскільки термін дії укладених підприємством договорів закінчився, а заходи щодо його продовження вжиті не були. Попри це підприємство продовжувало користуватися місцями розташування рекламних засобів, не сплачуючи кошти, що призвело до втрат для міського бюджету.

Сума, яку мало б сплатити ПП «Володимирдрук» за розміщення комерційної реклами, становить 42 590, 33 гривень.

Згідно витягу з ЄДР про проведення державної реєстрації юридичної особи засновниками цього приватного підприємства є Киричук Микола Семенович та Пирожик Марія Костянтинівна.

Під час спілкування з правоохоронцями Микола Киричук відмовився від надання будь-яких пояснень згідно статті 63 Конституції України, а Марія Пирожик в усній формі пояснила, що жодного відношення до приватного підприємства не має і де воно знаходиться їй не відомо.

Цікаво, що при перевірці адрес розташування підприємства, а також громадської організації «Рідне місто», від імені якої була надрукована незаконна реклама, працівники поліції виявили, що двері приміщень зачинені. Також не було зафіксовано жодних вивісок, які б свідчили про ведення такої діяльності у цих приміщеннях. На телефонні дзвінки, які були оприлюднені в мережі Інтернет, ніхто не відповів.

У поліції продовжують працювати із замовниками реклами та повідомляють, що при виявленні та опитуванні керівництва ПП «Володимирдрук»» буде вирішене питання щодо притягнення їх до відповідальності. Після встановлення власників підприємства місто звертатиметься до суду про компенсацію вартості збитків.

Після розрахунку з боргами матеріали у вигляді рекламних конструкцій будуть повернуті власникам.

До речі, мова йде про білборди розміщені на вулицях Луцькій, Ковельській та на приміщеннях ЦНАПу та ВПУ.

Читайте також: «Ти з кимось погоджуєш, чи ти тупо продаєш» - мер Володимира про збільшення білбордів у місті

У Володимирі обіцяють за борги демонтувати білборди




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024