стрічка

Нововолинцю «світить» кримінал за ухиляння від адміннагляду

08 Квітня 2020, 16:35
Поліція 1089
Поліція

У Нововолинську слідчі відкрили кримінальне провадження щодо ухилення 43-річного місцевого жителя від адміністративного нагляду поліції.

Санкція статті передбачає до шести місяців арешту, адже чоловік перебував на профілактичному обліку як раніше судимий, інформують на сайті Волинської поліції.

Не зважаючи на профілактичні бесіди дільничних офіцерів поліції волинянин на шлях виправлення не став, порушував громадський порядок, вчиняв різного роду адміністративні правопорушення.

Співробітники Нововолинського відділення поліції звернулися з клопотанням до суду щодо встановлення цьому громадянину адміністративного нагляду поліції. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та встановив раніше судимому волинянину адміністративний нагляд терміном на 1 рік.

Однак, чоловік, що був під адміннаглядом поліції не з’являвся у відділення на відмітку та самовільно залишив місце проживання.

Під час перевірки нововолинські інспектори встановили, що правопорушник виїхав до знайомого у сусідній район. Чоловік пояснив, що навмисно покинув місто аби ухилитися від адміністративного нагляду. Чоловікові не подобалося, що його постійно перевіряють за місцем проживання співробітники поліції.

Читайте також: Поліція з'ясовує деталі смертельної аварії, що трапилася біля Нововолинська

У Нововолинську побили і пограбували 84-річну бабусю

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром