стрічка

Рівнянка підробила документи і продала чужу кваритиру за 24,5 тисячі доларів

10 Квітня 2020, 09:20
749

Рівненська місцева прокуратура повідомила про підозру 28-річній жительці Рівненщини за продаж чужої квартири у Клевані.

Оселя перебувала у власності двох інших осіб. Рівнянці повідомили про підозру за фактом незаконного продажу квартири за підробленими документами. Про це інформує пресслужба прокуратури Рівненщини.

Читайте також: Рівнянин сяде за ґрати за розбещення неповнолітньої падчерки

Жінка викрала документи на квартиру, яка знаходиться в селищі Клевань Рівненського району. Маючи на руках паспорти власників квартири, зловмисниця замінила фотографії у паспорті потерпілої та оформила від її імені довіреність на здійснення продажу квартири іншим співвласником.

У нотаріальній конторі Рівненського районного нотаріального округу, використовуючи заздалегідь викрадені документи на квартиру та підроблений паспорт з довіреністю, вона видала себе за співвласницю квартири та уклала договір купівлі-продажу з 27-річною жителькою Рівненського району. Оселю продала 24,5 тисячі доларів США, якими розпорядилася на власний розсуд.

Дії підозрюваної особи органи досудового розслідування кваліфікували, як викрадення, підроблення документів, використання підроблених документів та шахрайство. Найсуворіший вид покарання за вчинення зазначених злочинів – позбавлення волі від п’яти до 12 років з конфіскацією майна.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024