стрічка

Судитимуть сестер-прикордонниць з Устилуга, яких обвинувачують в умисному вбивстві дитини

06 Квітня 2020, 18:10
Місце злочину 1750
Місце злочину

До суду скеровано обвинувальний акт відносно двох сестер – колишніх військовослужбовиць Львівського прикордонного загону Західного територіального управління Державної прикордонної служби України.

Жінки обвинувачуються в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), – інформують на сайті Державного бюро розслідувань.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Слідством встановлено, що  29 липня 2019  року одна з обвинувачених народила дитину під час домашніх пологів в подвір'ї будинку. Породілля не перев’язала пуповину дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові. Її сестра закопала ще живе немовля з черепно-мозковою травмою в поліетиленовому пакеті поблизу місця проживання родини.

На даний час обвинувачені перебувають під вартою. Одна з них звільнена зі служби, інша – відсторонена від посади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювали військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України та військова прокуратура Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: На Володимирщині дівчина народила дитину і закопала на городі

Устилужанці, яка закопала на городі новонароджене дитя, світить 5 років ув'язнення




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024