стрічка

Експерти МОЗ у Луцьку перевіряють потужності лабораторії, де роблять аналізи на COVID-19

06 Квітня 2020, 19:33
Експерти МОЗ у Луцьку перевіряють потужності лабораторії 1141
Експерти МОЗ у Луцьку перевіряють потужності лабораторії

В Луцьку 6 квітня у Волинському обласному лабораторному центрі працюють експерти МОЗУ з питань молекулярно-лабораторної діагностики по коронавірусу.

Про це розповіли під час брифінгу у Волинській ОДА 6 квітня.

За словами заступниці голови ОДА Тетяни Щербак, вони – провідні експерти МОЗУ, лікарі-вірусологи, за сприяння Офісу президента та головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, діляться досвідом з нашими лаборантами.

«Вони оцінюють наші потужності. Також проводять навчання для наших спеціалістів. Сьогодні охарактеризують всі необхідні аспекти і приймуть всі рішення для того, щоб ми могли максимально швидко і якісно проводити всі необхідні лабораторні дослідження», – зауважила Щербак.

Як повідомила Щербак, якщо експерти виявлять, що нам чогось не вистачає, то все докупимо максимально швидко і доставимо в нашу лабораторію.

«Але можу сказати, що моніторинг ефективності нашої лабораторії на досить високому рівні. І ми робимо все правильно. Зауважу, що не всі області мають можливість зробити у себе тести на місцях. А ми можемо і маємо швидкі результати», – наголосила заступниця голови ОДА.

За рекомендаціями спеціалістів, на Волині всі лабораторні аналізи робитимуть максимально швидко і з максимально якісним результатом.

Читайте також: На Волині зменшили кількість місць для обсервації

 

Першу пацієнтку з Covid-19 з Рожища перевели в інфекційну лікарню

У жителів трьох районів Волині підтвердили коронавірус

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024