стрічка

Небайдужа молодь прибрала хутір неподалік села на Любомльщині

05 Квітня 2020, 20:33
Прибирання 2402
Прибирання

Активісти прибрали від сміття хутір неподалік села Вишнів.

«Як я й обіцяла, ми не зупинились на одному прибраному об‘єкті та окультурили дещо віддалену частину нашого села – хутір Підстав‘я», – написала у фейсбуці Аліна Денисовець.

«Кілька днів тому проїздили навмисне з чоловіком, аби пошукати місце для прибирання. Знайшли, й не одне. Ми створюємо власними руками ці сміттєзвалища. Знаєте, що найбільше обурює? Що сміття свіже – пляшки з-під пива 2020 року», – йдеться в повідомленні.

Прибираючи територію, знайшли зошит з геометрії учениці 7 класу (зараз вона вже навчається в десятому), карточку банку, яку «пробили» і теж дізнались власника.

«Я не писатиму щоразу коли і що ми прибрали. Я не пишу для похвали і коментарів. Я пишу для того, аби сказати, що сьогодення доводить – час попросити вибачення у природи. Вона сильніша за нас, вона дає нам більше. Хто дозволив людині так над нею глумитись? Придивіться на фото: випалені дерева, трави. Гори сміття. А хіба в цьому ми бажаєм жити?

Як же мені шкода, що не всі так вважають і більшість буде продовжувати смітити, а ми прибирати. А природа мстити, бо вона себе рятує», – йдеться в повідрмленні.

Читайте також: Молодь Вишнева прибрала від сміття галявину біля місцевої річки

Молодь Вишнева прибрала від сміття узбіччя дороги до хутора Підстав'я










1

1

1



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024