стрічка

За вбивство таксиста у Сарненському районі неповнолітнього арештували

05 Квітня 2020, 13:55
1452

Суд обрав запобіжний захід для неповнолітнього з села Вирка.

4 квітня, суд задовольнив клопотання слідчого Сарненського відділу поліції та обрав 17-річному підозрюваному в умисному вбивстві запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Читайте також: Пожежа у Ремчицях: вогнеборці врятували житловий будинок

Нагадаємо, що 2 квітня, неподалік залізничної станції Немовичі виявили тіло чоловіка із ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 26-річний місцевий житель, який працював таксистом. Причетного до скоєного злочину 17-річного жителя села Вирка поліцейські розшукали та затримали у лісопосадці села Малушка. Йому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Поліцейські з’ясували, що хлопець близько 22:00 викликав таксі до станції Немовичі. Надалі в салоні авто між ним і водієм виник конфлікт, під час якого неповнолітній завдав понад двадцять ударів гострим предметом в область шиї та грудної клітки, заволодівши орієнтовно 400 гривнями. Потому витягнув чоловіка та підпалив його. Маючи намір заховати авто, зумів від’їхати лише декілька метрів і втік із місця злочину.

Досудове розслідування триває, зокрема встановлюють знаряддя скоєного злочину та його місце знаходження.

Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024