стрічка

Борчиня з Ковеля приєдналася до всесвітнього флешмобу «Біла картка»

04 Квітня 2020, 18:02
Юлія Ткач 945
Юлія Ткач

За ініціативи Міжнародного олімпійського комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй весь світ 6 квітня відзначатиме Міжнародний день спорту заради розвитку та миру.

З цієї нагоди у світі проводиться акція #WhiteCard («Біла картка»). До якої доєдналася уродженка Ковеля, борчиня, чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи. Заслужений майстер спорту України Юлія Ткач. Вона опублікувала у Facebook фото із символічною білою карткою. 

«Я також підтримую всесвітню акцію МОК та ООН #whiteCard ! Біла картка – знак миру та спокою у світі. Спорт – це солодка мить перемоги, після важкої праці. Можливість стати кращою версією себе», – написала Юлія Ткач у дописі.

Акція має нагадати людям у всьому світі, що спорт є універсальною мовою, яка спонукає до миру, порозуміння та взаємоповаги між людьми. Підняття «Білої картки» символізує позитивну силу спорту та означає справедливе ставлення та надання рівних можливостей усім, хто бажає долучитись до здорового способу життя, а також мир, нейтральність і зобов’язання діяти спільно заради кращого світу. Лозунг акції – «Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту».


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024