стрічка

Президент України відреагував на скаргу медиків «швидкої» з Дубна

03 Квітня 2020, 20:53
8617

Медики швидкої допомоги з Дубна звернулись до президента Володимира Зеленського з питанням забезпечення засобами захисту.  

У традиційному відеозверненні Володимир Зеленський у п'ятницю, 3 квітня, відреагував на запит дубенчан та зауважив, що влада намагається якомога оперативніше розв’язати проблеми, озвучені медиками у зверненнях.

«Медики звернули увагу, що лікарі швидкої допомоги Дубна незабезпечені засобами індивідуального захисту. З Києва нами було відправлено тисячу захисних костюмів та шість тисяч масок саме для медичних працівників. Але на Рівненщині, розподіляючи засоби захисту серед медичних установ, на жаль, помилилися і нічого не передали екстреній медичній допомозі. Вчора питання було вирішено, передано захисні костюми та наразі лікарі «швидкої» забезпечені масками.», – сказав Володимир Зеленський.

За словами президента, до контролю за розподіленням будуть залучені працівники СБУ. Крім того, Володимир Зеленський попросив у медичних установ говорити правду про їхні потреби та не прикрашати ситуацію, бо це дезорієнтує Київ. 

Читайте також: Від коронавірсної інфекції помер чоловік із Сарненського району

У Володимирі зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом

Коментарі
04 Квітня 2020, 02:31
чи могли б Ви перевіряти правопис перед здачею до друку таких публікацій як ось ця?<br/><br/>і, чи правильна в ній вказана дата (публікація за 3 квітня висвітлює події місячної давності, яких не могло бути)?<br/><br/>будьте пильні до деталей
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024