стрічка

У Сарненському районі неповнолітній вбив і підпалив таксиста

03 Квітня 2020, 14:48
1781

Неповнолітнього з села Вирка затримали за умисне вбивство таксиста.

У четвер, 2 квітня, близько 22:30 працівник лісництва помітив пожежу, тіло чоловіка в канаві та авто із увімкненими габаритами неподалік залізничної станції Немовичі. Він і повідомив про це правоохоронців, інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Як встановили правоохоронці, неповнолітній наніс декілька ударів гострим предметом в область шиї та грудей 26-річному жителю села Немовичі, а потім підпалив його. Загиблий працював таксистом. Його автомобіль «ВАЗ 21099» знаходився на узбіччі.

«Уcю ніч оперативники Сарненського відділу поліції проводили невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для встановлення особи, причетної до скоєного злочину. Зловмисником виявився 17-річний житель села Вирка, якого поліцейські близько п’ятої ранку виявили у лісопосадці поблизу села Малушка Березнівського району. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України», – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

Поліцейські з’ясували, що із корисливих мотивів хлопець близько 22-ої години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому він завдав водієві понад 20 ударів гострим предметом в область шиї та грудної клітки, після чого заволодів орієнтовно 400 гривнями. Потому підпалив чоловіка та втік із місця злочину.

Хлопець раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, навчається в одному із профтехучилищ, проживає із опікуном, його мама має інвалідність. У скоєному зізнається.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Від коронавірсної інфекції помер чоловік із Сарненського району

У Рівному чоловік заплатить штраф за порушення карантину

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024