стрічка

У Локачинському районі знешкодили боєприпаси. ФОТО

03 Квітня 2020, 17:31
1319

У селах Затурцівської ОТГ провели знешкодження застарілих боєприпасів.

У четвер, 2 квітня, сапери знешкодили боєприпаси. Про це повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Громадяни виявили вісім боєприпасів у Затурцях, Вільці та Манькові.

Сім артилерійських снарядів різного калібру 76, 107, 238 мм та одна 88-міліметрова міна, знешкодили шляхом підриву в спеціально відведеному для цього місці.

Читайте також: Житель Зубильного знайшов артилерійський снаряд.

Громадянам варто пам’ятати, що навесні під час польових робіт необхідно бути максимально обережними, оскільки застарілі боєприпаси й досі несуть у собі загрозу людям, адже з часом вони не втратили своєї смертельної сили. 

Категорично забороняється: торкатися підозрілого предмета або пересувати його; заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; розбирати вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: У Затурцях знайшли артилерійські снаряди.

Пам’ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номерами «101», «102» або органи місцевої влади.

Читайте також: На Локачинщині знешкодили снаряди часів Другої Світової війни та У Локачинському районі піротехніки знешкодили десять боєприпасів часів Другої світової війни.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024