стрічка

У рівнянина підтвердили коронавірус: чоловік на лікуванні вдома

03 Квітня 2020, 11:31
1268

На Рівненщині офіційно підтвердили 25 випадків захворювання на COVID-19.

Станом на ранок, 3 квітня, на Рівненщині зафіксовано два нових випадки на COVID-19. Це житель Рівного та мешканка Здолбунівського району, які контактували із вже попередньо діагностованими хворими. Про це інформує цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА.

Читайте також: Як лікують хворих на коронавірус: на Рівненщині затвердили локальний протокол

За інформацією видання 7 днів очільник Рівного Володимир Хомко повідомив про стан рівнянина, в якого підтвердили коронавірус, перебуває на лікуванні вдома.

Зауважимо, дві жінки, яким встановили діагноз COVID-19, чекають на виписку. За результатами першого ПЛР-тестування коронавірусу у них немає, і у разі повторного лабораторного підтвердження його відсутності вони можуть вважатись такими, що одужали.

Наразі в Рівненський обласний лабораторний центр за допомогою ПЛР-тестів перевіряють 18 підозр на COVID-19. Більшість – з Сарненського району і міста Рівного.

До слова, на Рівненщині чекають поставку «Плаквенілу», який використовується при лікуванні коронавірусу. 2 квітня Міністр охорони здоров’я Максим Степанов озвучив, що в регіони відправлять понад 2 тисячі упаковок препарату.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024