стрічка

На Любомльщині перевірили більше сотні осіб, які приїхали з Європи

31 Березня 2020, 11:31
Перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з закордону 1370
Перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з закордону

Працівники Любомльського відділу поліції проводять роботу в населених пунктах району, спрямовану на дотримання громадянами правил карантину. 

В період з 26 по 27 березня поліцейські перевірили за місцем проживання 127 з 215 осіб, які повернулися з країн ЄС та надали добровільну згоду на самоізоляцію протягом наступних 14 днів. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції.

Зокрема, під час таких заходів, до громадян доводилась інформація щодо необхідності перебування за місцем проживання, задля власної безпеки та безпеки оточуючих, порядку дій у разі погіршення стану здоров’я, а також наголошено про відповідальність за порушення правил карантину.

Окремо, були перевірені заклади торгівлі на предмет дотримання встановлених карантином обмежень. В ході проведення вказаних заходів порушень не виявлено.

«Шановні громадяни, нагадуємо, що працівники поліції проводять вказані заходи лише з однією метою – не допустити поширення вірусу на території району та держави. Тому просимо з розумінням віднестись до встановлених обмежувальних заходів та без необхідності не покидати житло, а громадян які повернулися з країн ЄС – самоізолюватися на вказаний термін», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Любомльщині перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з країн ЄС

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024