стрічка

Онкохворий лучанин, якому загрожує цироз печінки, потребує фінансової допомоги

31 Березня 2020, 17:40
Дарій Зажицький 7832
Дарій Зажицький

Дарію Зажицькому з Луцька – 21. Нещодавно хлопцеві поставили страшний діагноз – лімфома крові.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «Збір коштів для Дарія Зажицького».

Позаду – декілька курсів хіміотерапії, але попереду ще довге лікування і відновлення організму. Через інтенсивну боротьбу з хворобою у Дарія сильно погіршав зір, а тепер загрожує розвинутися цироз печінки.

«Зовсім невтішні новини.... але Дарій молодець! З сильною вірою та ВАШОЮ допомогою рухається вперед!!! Велике прохання про допомогу та репост!», – йдеться у дописі.

Наразі хлопець потребує фінансової підтримки. 

Перерахувати кошти можна за реквізитами: 4149 4993 4412 6287 ПриватБанк
5375 4141 0254 5711 МоноБанк, Зажицький Дарій Русланович

8
Пост Дарія в соцмережі Інстаграм
Пост Дарія в соцмережі Інстаграм

 

 

Коментарі
18 Грудня 2020, 21:33
Ви знаєте,що комусь досконало допопмогли гроші й медицина,наприклад у ващій скруті?<br/><br/>На кону життя,тому необхідно чітко з'ясувати,чи допоможе те на що ви сподіваєтесь?!<br/><br/>Пропоную передивитись видеорепортажі:<br/><br/>https://youtu.be/cJ0ubUWNxl0<br/><br/>https://youtu.be/v4HsYokkOOI<br/><br/>https://youtu.be/dAwmop-74wM<br/><br/>https://youtu.be/5oOSR0iU61M<br/><br/>https://youtu.be/mcLCHNaABnw<br/><br/>Ви не уявляєте скільки які потребують вважають, що тільки у них найбільше горе!<br/><br/>А Господа Бога на Його Милостивих Умовах вистачить на кожного!<br/><br/>Тому Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!<br/>Тільки Святого й Милостивого всемогутня й досконала сила,на Його Святих Умовах,за мить Сцілює!<br/><br/>Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!<br/><br/>Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!<br/><br/>Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!<br/>Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!<br/><br/>Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!<br/><br/>Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!<br/><br/>Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!<br/>У Тебе всі часи і терміни!<br/><br/>і не вірте що це все,а може щось і не так!<br/><br/>Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!<br/><br/>І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!<br/>Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!<br/>Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
19 Серпня 2021, 22:00
прочитайте статтю про його шахрайство!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024