стрічка

Ковельська влада хоче відібрати землю у ветерана АТО

31 Березня 2020, 14:11
Микола Скалацький 1115
Микола Скалацький

У Ковелі учасник АТО разом із братом хочуть узаконити земельну ділянку біля хати, де господарювали їхні батьки, але чиновники виступають проти.

Учасник АТО Микола Скалацький разом із старшим братом Григорієм звернулися до ковельського міського голови Олега Кіндера з проханням надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у приватну власність землі у Ковелі на вулиці Княгині Ольги, біля своїх будинків, для будівництва за рахунок земель Ковельської міської ради, які не надані у власність чи користування. Мовляв, на цьому городі господарювали ще їхні батьки.

Однак начальник відділу земельних ресурсів виконкому Вадим Логвінов підготував на сесію міської ради проєкт рішення, в якому заявникам відмовлено у їхньому проханні. За словами чиновників, вони вже використали своє право на приватизацію землі. А за чутками, на цю ділянку начебто претендує одна ковельчанка, за якою «стоять» можновладці.

На останній сесії Ковельської міської ради депутат від «Солідарності» Сергій Вишневський запропонував зняти цей проєкт з порядку денного.

«Є пропозиція зняти з порядку денного це питання на доопрацювання. Це відмова Скалацьким. Я прошу витримати паузу на місяць. На наступну комісію їх запросимо. Там у них, говорять, що то город їхніх батьків. Документи представлять. Людина просто не може у зв’язку із коронавірусом прийти на сесію і пояснити. Я прошу просто зробити паузу», – сказав Сергій Вишневський.

Депутати дослухалися до свого колеги і зняли скандальний проєкт з порядку денного.

Вже після сесії міської ради Микола Скалацький записав відеозвернення, в якому подякував депутатам за підтримку.

Читайте також: Просять допомогти військовому з Ковеля, у якого шахраї викрали гроші  

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024