стрічка

Житель Локачинського району пограбував пенсіонера на Горохівщині

29 Березня 2020, 13:20
Фото ілюстративне 765
Фото ілюстративне

Правопорушник відкрито викрав із будинку 69-річного пенсіонера мобільний телефон, електропилку та музичний центр.

Правоохоронці оперативно встановили зловмисника та затримали у порядку статті 208 КПК України. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Волинської області

Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

28 березня, до поліції звернувся 69-річний житель Горохівського району. Пенсіонер повідомив, що цього ж дня невідомий відкрито викрав з його будинку мобільний телефон «Nokia», електропилку та музичний центр «Panasonic». Сума завданих матеріальних збитків становить 7 тисяч гривень.

Читайте також: Локачанину, якому не вдалося підкупити поліцейських, повідомили про підозру у злочині.

Співробітники кримінальної поліції спільно із сектором реагування патрульної поліції оперативно встановили, що злочин скоїв раніше судимий 31-річний житель Локачинського району. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Уродженця Коритниці покарали за те, що пропонував хабара поліцейському.

Слідчі за фактом грабежу відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статі 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Після оголошення затриманому про підозру в інкримінованому злочині, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Житель Горохівщини продавав боєприпаси у Локачах.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024