стрічка

На Любешівщині готова до здачі одна з трьох амбулаторій

28 Березня 2020, 18:00
Амбулаторія в селі Цир 1188 Джерело: Волинська ОДА
Амбулаторія в селі Цир

У районі тривають роботи на трьох об’єктах, де надаватимуть послуги амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Приміщення потрібно здати в експлуатацію до кінця серпня цього року. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської ОДА.

За реконструкцію Цирського ФАПу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини, зазаначається  в повідомленні, взялося, підписавши відповідну угоду після перемоги в тендері, приватне підприємство «Інтеренергоінвест».

Будівельники вже на 90% впоралися з поставленими завданнями. Триває виправлення недоліків й оформляються виявлені додаткові роботи, приміщення готують до здачі в експлуатацію. А реконструкцію Залізницького та Судченського ФАПів під амбулаторії загальної практики сімейної медицини здійснює об’єднання підприємств ПМП «Сатар» та ТОВ «Луцьккомунбуд». На них виконання – у межах 20-25%, яке пояснюється відсутністю належного та вчасного фінансування в 2019 році.

Уже закупили офісні та медичні меблі, медичне обладнання та інструментарій, і все необхідне є на місцях.

Нагадємо, що субпроєкт має бути повністю реалізований до 30 вересня 2020 року. Щодо будівельного компоненту, то всі роботи з ремонту та реконструкції амбулаторій можуть завершити до 31 серпня поточного року, проте за умови належного, вчасного та в повному обсязі виділення коштів субвенції Волинській області. Команда з реалізації субпроєкту впевнена, що на центральному рівні це врахують і до кінця року медичні працівники переїдуть до всіх оновлених за кошти позики амбулаторій, а пацієнти отримуватимуть медичні послуги в комфортних умовах.

Читайте також: Бірки: закінчили внутрішні роботи на будівництві амбулаторії

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024