стрічка

Карантин у Луцьку: чим зайнятися, не виходячи з дому

26 Березня 2020, 15:22
Чим зайнятися на карантині, не виходячи з дому 836
Чим зайнятися на карантині, не виходячи з дому

Сьогодні всі сидять вдома на карантині, до того ж його продовжили ще на 30 днів. Події в місті скасували, або ж перенесли.

Проте в Луцьку все одно намагаються зробити так, аби все не завмерло – організовують цікаві події онлайн.

Між миттям рук і прибиранням будинку можна знайти час для відвідування онлайн-заходів для дітей та дорослих. Журналісти Район.Луцьк пропонують вам підбірку таких подій.

Айтішники проводять безкоштовні вебінари для луцьких школярів

У Луцьку розпочався цикл безплатних вебінарів від ІТ-фахівців для дітей, які займаються у гуртках інформатики Луцького центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Перший вебінар на тему «Кар’єра в ІТ: що треба знати і вміти» відбувся 25 березня. Але попереду ще два.

27 березня, 15.00

«З чого почати шлях в ІТ: тестування». Спікер – Віктор Левандовський, СЕО компанії InternetDevels, співзасновник Луцького ІТ-кластеру.

30 березня, 15.00

«Командна робота в ІТ». Спікерка – Яна Бренич, проєктменеджерка компанії InternetDevels.

А після навчання можна й відпочити.

У Луцьку відбудеться вистава без акторів

У Міжнародний день театру 27 березня о 18:00 театр-студія «Гармидер» проведе тематичний захід. На фейсбук-сторінці «Гармидер ангар-stage» транслюватимуть виставу без акторів за п’єсою «Дихання» Семюеля Беккета, класика театру абсурду.

IT Step University запрошує на онлайн-день відкритих дверей

IT Step University запрошує луцьких школярів 9-11 класів та їхніх батьків на онлайн-день відкритих дверей.

Вебінар пройде 9 квітня о 19.00.

У Луцьку запустили поетичний онлайн-марафон

Палац культури міста Луцька закликає самим створювати карантинний контент. Вони запустили онлайн-захід «Марафон відеопоезії та декламації».  Поетичний марафон має на меті популяризувати як класичну поезію, так і сучасну. Відеопоезія повинна мати цікавий текст, свій зміст, а відео покликане передавати емоції й почуття, що відображають сам текст. Тож шукайте «Кобзар», налаштовуйте камеру\смартфон і вперед популяризувати поезію.

Читайте такожВідомі лучани закликали дотримуватися карантину

Коментар