стрічка

У Рівному можуть ввести «комендантську годину»

25 Березня 2020, 18:20
2014

В Україні рішенням Кабінету Міністрів запровадили надзвичайну ситуацію по всіх областях країни у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

У Рівненській ОДА під час онлайн-брифінгу розповіли, до чого готуватися рівнянам та мешканцям області. Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ОДА Віктор Симонюк, що наразі готують розпорядження голови Рівненської ОДА про введення надзвичайного стану в області. Цим розпорядженням призначать керівника з ліквідації надзвичайної ситуації в області, створять штаб ліквідації надзвичайної ситуації та призначать штабу керівника.

«Будемо організовувати життєзабезпечення населення, а при необхідності – евакуацію. Можливо, буде введена комендантська година, але це не означатиме обмеження прав жителів регіону. Надзвичайний стан також означає патрулювання вулиць та обмеження в’їзду та виїзду в область через облаштування контрольно пропускних пунктів на межах області», – зазначив Симонюк.

Варто зауважити, що детальніше про обмежувальні заходи на Рівненщині стане відомо після того, як надійдуть роз’яснення від Уряду. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024