стрічка

Скільки хворих на коронавірус може прийняти районна лікарня у Горохові

25 Березня 2020, 15:48
1884

У Горохові аналізували, чи готова центральна районна лікарня до прийому хворих з коронавірусом.

В.о. голови райдержадміністрації Андрій Розтока провів 23 березня робочу зустріч із головним лікарем району Валерієм Кобою. Про це повідомляє сайт Горохівської РДА.

Валерій Коба зазначив, що для госпіталізації пацієнтів з підозрою на COVID-19 виділили 6 ліжок у палатах інтенсивної терапії анестезіології, 20 боксованих ліжок інфекційного відділення (з можливістю додаткового розгортання 19 ліжок).

Запланували перепрофілізацію педіатричного відділення – 10 ліжок та переведення ліжок денного стаціонару в цілодобовий режим роботи (за необхідності 20 ліжок).

У палатах інтенсивної терапії наявні 4 апарати штучної вентиляції легень, 4 кисневих концентратори, інфузомати, пульсоксиметри на кожне ліжко.

Наявні розхідні матеріали для проведення інтубації та переведення хворих на штучну вентиляцію легень. В інфекційному відділенні сформували палату інтенсивної терапії на 2 ліжка, яка забезпечена 2 апаратами штучної вентиляції легень, 1 кисневим концентратором, 1 інфузоматом, 1 електричним відсмоктувачем.

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024