стрічка

Заробітчани з підозрою на коронавірус намагаються втекти з любешівської лікарні

19 Березня 2020, 16:00
Фото ілюстративне 5917
Фото ілюстративне

Особи, яких затримали на кордоні з підозрою на коронавірус, відмовлялися від госпіталізації й намагаються втекти з лікарні, куди їх доправила екстрена служба.

Про це 12 каналу розповів голова Любешівської РДА Сергій Фесик.

«Усі вони  жителі Закарпатської області, поверталися із заробітків у Росії. В одного була температура близько 38 градусів. Прикордонники викликали екстрену службу, ті приїхали і забрали чоловіків у лікарню», – сказав Сергій Фесик.

За його словами, чоловіки категорично відмовлялися від госпіталізації, писали відмови. Переконали їх полісмени,  пояснивши наслідки та відповідальність, яку тягне за собою відмова.

«Стан здоров’я їх задовільний, температури в жодного немає. Аналізи перевіряють. Поліція забезпечує цілодобову охорону, щоб госпіталізовані не втекли, бо дуже рвуться це зробити. Заблокована їхня машина. І, на всяк випадок,  поліцейські сидять біля інфекційного відділення. Чекаємо результатів», – зазначив голова райдержадміністрації.

Нагадаємо, 18 березня в пункті пропуску «Дольськ» в одного з чоловіків була підвищена температура. Його разом із чотирма попутниками госпіталізували в інфекційне відділення Любешівської ЦРЛ.

Читайте також: Любешівська районна лікарня прийматиме хворих на коронавірус із симптомами середньої тяжкості

У Любешівську районну лікарню госпіталізували п’ятьох заробітчан із підозрою на коронавірус

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024