стрічка

Виступ офіцера з Рівненщини на вокальному двобої шоу «Голос країни». ВІДЕО

16 Березня 2020, 14:57
1547

Офіцер ЗСУ з Рівненщини та дівчина, яка прийшла на проєкт вдруге переспівали пісню «Спи собі сама».

На «1+1» відгримів фінальний епізод вокальних боїв вокального «Голос країни-10», який завершили учасники команди Тіни Кароль. Про це інформує ТСН.

Так, 26-річний офіцер ЗСУ з Великого Житина Василь Процюк та 24-річна суперфіналістка «Голосу країни-4» Ольга Мельник неабияк розчулили і глядачів, і тренерів емоційним та відвертим виконанням пісні Скрябіна – «Спи собі сама».

Примітно, що просто перед виходом на сцену Ользі стало зле, вона дуже перенервувала і у неї трапилася панічна атака. Проте це не завадило їй просто неймовірно виконати ліричну композицію.

«Мені дуже сподобалась Ольга. Ти дуже класно заспівала, це було емоційно. Я тобі повірив. Я вірив кожному твоєму слову», - відзначив спів Ольги Dan Balan.

«Василь, я тобі не заздрю, тому що біля тебе настільки сильна конкурентка. Сильна дівчина, хоч вона і тендітна і така чуттєва, але все ж таки боєць», - зауважила NK, а Потап, своєю чергою, порадив Ользі триматися за цього чоловіка.

Однак і Василь Процюк викликав захоплення тренерів, а Тіна Кароль навіть відзначила, що парі личить бути разом.

«Василь відкрився надзвичайно. Від Олі я очікував такого, вона професійна співачка. А Василь підкорив мене сьогодні. Я в захваті», - зазначив MONATIK.

«Василь, ти над собою зробив надзусилля. Ти такий працьовитий і настільки галантний джентльмен. Вам личить бути разом. Оля, ти пройшла непростий шлях і зірка тільки зараз починає сяяти над тобою. Але все залежить від тебе, якщо ти вибереш цей шлях, він тернистий і складний», - зауважила Тіна Кароль і зрештою обрала Ольгу Мельник. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024