стрічка

Де на Горохівщині з’являться амбулаторії у цьому році

01 Березня 2020, 15:49
1445

У Горохівській ЦРЛ відбулася підсумкова нарада, на якій лікарі медзакладів Горохівщини звітували про роботу, виконану минулоріч, і запланували її на 2020 рік.

Про це повідомляють на сайті Горохівської районної ради.

Про роботу Горохівського центру ПМСД доповіла головна лікарка закладу Галина Майко. Вона зазначила, що ряд робіт центр виконав за кошти Світового банку. Майже завершена реконструкція приміщень під амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Скобелці, Лобачівці, Журавниках і Печихвостах.

1

Виготовили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт Сенкевичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (співфінансування на цей цьогорічний капремонт передбачили в районному бюджеті), а також – проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію частини приміщення поліклініки Горохівської ЦРЛ під амбулаторію загальної практики сімейної медицини (будівельні роботи на цьому об’єкті вже розпочали).

У 2020-му році запланували виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію приміщень поліклініки Берестечківської районної лікарні №2 під амбулаторію загальної практики сімейної медицини та проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт Мар’янівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Читайте також: У Горохівському районі чотири амбулаторії готові до здачі в експлуатацію

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024