стрічка

Поліцейські прокоментували ситуацію зі стріляниною прикордонників на Любомльщині

29 Лютого 2020, 09:05
1071

До Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників прикордонної служби, що під час патрулювання з охорони державного кордону в прикордонній зоні за лінією інженерних споруд виявили трьох осіб, які незаконно перебували в прикордонній зоні.

Події сталися у п'ятницю, 28 лютого. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Побачивши прикордонників, особи здійснили їм злісну непокору та почали втікати.

Читайте також: Прикордонники «​​Новогрузького»​​ влаштували стрілянину біля Гущі

З метою затримання осіб працівник прикордонної служби здійснив три попереджувальні постріли вгору. Після цього одна особа з місця події втекла, а двох жителів Любомльського району затримали та доставили на заставу «Новогрузьке». 

На їх склали адміністративні протоколи за ч.2.ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) та ст.202 КУпАП (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду).

Для з'ясування всіх обставин на місце події виїжджали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Коментар