стрічка

Де на Волині найбільший рівень злочинності

29 Лютого 2020, 10:00
1210

У четвер, 27 лютого, прокурор Волинської області Тарас Безрукий приймав громадян у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Зі своїми проблемами й скаргами до прокурора області звернулося 16 волинян.

Більшість звернень стосувалися питань досудового розслідування. Люди скаржилися на протиправні дії та рішення працівників поліції. 

«Володимир-Волинський та Нововолинськ – дуже непрості міста у плані криміногенної ситуації, тут найбільший рівень злочинності на 10 тисяч населення в області. Це і вулична злочинність, грабежі, розбої, і наркозлочини, і транскордонна злочинність. Є суттєві зауваження до роботи місцевих правоохоронців. Про її неефективність свідчать і ті проблеми, з якими люди звертаються. Звісно, на кожне порушення закону буде жорстка реакція. І прокурори вживатимуть заходів, аби посилити протидію злочинності, усі правоохоронні органи працюватимуть спільно, щоб мешканці Нововолинська та Володимира-Волинського відчували реальний результат цієї роботи», – зауважує прокурор Волині.

Задля ретельного вивчення та прийняття законних і обґрунтованих рішень, прокурор області прийняв усі заяви і скарги, а також надав громадянам роз’яснення вимог чинного законодавства.

Відповідь на усі звернення буде надано у встановлений законом термін.

Читайте також: У Нововолинську збільшилась кількість кримінальних правопорушень

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024