стрічка

Чоловіку, який їхав п'яним мопедом у Рожищі, вдалося уникнути покарання

29 Лютого 2020, 11:05
Мопед «Дельта». Фото ілюстративне 937
Мопед «Дельта». Фото ілюстративне

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, що працює на ТзОВ «Цунамі», якого затримали п'яним за кермом.

Слухання справи відбулось 25 лютого. Про це йдеться у постанові суду.

Підсудний 24 жовтня о 00:20 в місті Рожище на вулиці Гранична керував мопедом марки «Дельта», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

У судове засідання чоловік не з'явився. Суду надали клопотання, згідно з яким підсудний та його захисник адвокат Шеремета С.А. просили розгляд справи проводити у їх відсутності. Разом з тим, просили провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності закрити у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи термінів накладення адміністративного стягнення.

Як вбачається з матеріалів справи, адмінматеріал про притягнення чоловіка до відповідальності надійшов до суду 12.02.2020 року, а строк накладення адміністративного стягнення на останнього закінчився 24.01.2020 року, тобто справа на розгляд суду надійшла із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу. Справу відносно підсудного закрити у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення термінів, передбачених статтею 38 цього кодексу.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром