стрічка

Жителеві Дубенщини, який до смерті побив полісмена вилами, присудили довічне ув’язнення

27 Лютого 2020, 15:34
Фото ілюстративне 1066
Фото ілюстративне

Житель Дубенського району, який травмував полісмена вилами, унаслідок чого правоохоронець помер, проведе за ґратами решту життя.

У Млинівському районному суді відбулося слухання справи 34-річного жителя села Стовпець Дубенського району  за фактом опору працівнику правоохоронного органу, убивства правоохоронця під час несення служби. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області.

1 липня 2018 року Олександр Гордійчук, працівник групи швидкого реагування Дубенського відділення поліції, виїхав у село Стовпець за викликом про конфлікт між сусідами. Дебошир, який на той момент був у стані алкогольного сп’яніння, завдав полісменові тілесні ушкодження вилами. Унаслідок травм (колоті рани плеча, лопаток і грудної клітини, а також черепно-мозкова травма) 25-річний правоохоронець помер у лікарні.

Під час судового розгляду справи свою вину обвинувачений не визнав, у вчиненому не розкаявся.

Суд визнав належними докази, які надав прокурор, для доведення вини особи у вчиненні інкримінованих йому злочинів. При постановленні вироку в повному обсязі врахували обставини вчинення кримінальних правопорушень та дані, що характеризують особу винного.

Вироком Млинівського районного суду від 26 лютого 2020 року чоловіка визнано  винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342, ст. 348 КК України та засуджено до довічного позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024